Crossdraft Spray Booth szűrők/előszűrés Médiahivatkozás beszívott levegő a klíma

- Aug 28, 2016 -

Alap Info

Használat: levegő szűrőAlak: kerek lyuk
Csomag: PE zacskókSpecifikáció: ISO9001

Származás: Kína

Termelési kapacitás: 120000000 / hónap

Műszaki adatok

CROSSDRAFT SPRAY BOOTH szűrők/előszűrés media link a beszívott levegő a klíma: 1. mosható 2 - 3 alkalommal, 2. nincs vedlés

CROSSDRAFT SPRAY BOOTH szűrők/előszűrés media link a beszívott levegő a klíma:

1. mosható 2 - 3 alkalommal,
2. Ez az erős, nem szórnak.

Ez a sorozat elsősorban elnyeli a nagyobb részecskék, hogy megakadályozzák a mennyezetre korai szűrőblokk, keményített üvegszálas készült, és borított ragasztó edzés és stabilizálni a rost, a keménysége és sűrűsége is jobb, mint az ugyanolyan típusú termékek, az elsődleges szűrési hatékonyság és a levegő áramlási sebessége is nőtt.

Edzett előszűrő (kék & fehér)
Ez a sorozat készült tartós és edzett rost, is permetezni, kék speciális ragasztóval. A kék ragasztó képes-hoz mutat a használat élet közvetlenül, amikor a kék rész teljesen takarva a por, a szűrőt ki kell cserélni.
Elsődleges filter(white)

AZ sorozat elsősorban elnyeli a nagyobb részecskék, hogy megakadályozzák a mennyezetre korai szűrőblokk, keményített üvegszálas készült, és borított ragasztó edzés és stabilizálni a rost, a keménysége és sűrűsége is jobb, mint az ugyanolyan típusú termékek, az elsődleges szűrési hatékonyság és a levegő áramlási sebessége is nőtt.

Termék leírása


Related Products