Üzemanyag szűrő média szerepe az, hogy ki ilyen törmelék az üzemanyag szűrő

- Oct 18, 2017 -

Jelenleg a jármű motorja alapvetően egy belső égésű motor, a benzin és a dízelüzemanyag fő használata. Üzemanyag kell a minőségi olaj, és tisztítsa meg a mértékét bizonyos követelményeknek. Finomítás és a feldolgozó okok, kész üzemanyag tartalmaz bizonyos mennyiségű szennyeződést, a nedvesség és a gumi. A hatása az üzemanyag-szűrő kiszűri ezeket a törmeléket, a tüzelőanyag, és tiszta tüzelőanyag a motor. Ha a tüzelőanyag-szűrő rossz, a benzin, az a törmelék egyszerűen csatlakoztassa a karburátor a kis lyukak, hogy a porlasztó szegény, gyúlékony keverék ritkuló; dízel törmelék be az üzemanyag-szivattyú, könnyű-hoz siettet a kopás, a pontosság, úgy, hogy a szivattyú nyomás csepp. Ha a tüzelőanyag, a víz, a ragasztó a hengerbe, a gyúlékony keverék éget rossz, úgy, hogy a motor teljesítménye csökken.

Benzin szrk általában csak egy szint, telepítve a tüzelőanyag-tartály és a benzines szivattyú vagy a benzin szivattyú és a porlasztó között. Mint a dízel-motor villamosítási rendszert úgy három precíziós alkatrészek, a tisztaság, a gázolaj mértéke magasabb, és a magas tartalom dízel az íny, a szűrés hatékonyságának javítása érdekében a dízel szűrők általában két vagy több szintet, osztva a dízel durva, finom szűrő más néven olaj és víz elválasztó és a dízel finom szűrő. A dízel üzemanyag-tartály és a szivattyút, a szivattyú és az üzemanyag-szivattyú, illetve telepített, és néhány dízelmotorok is a csapadék-kupa, a víz és a szennyezőanyagok dízel lecsapatására használtunk.

A típusú tüzelőanyag-szűrő

A tüzelőanyag-szűrők van szűrt és leszűrjük. Az első napokban a benzin szűrő szűrő van fém hasított típusa, a szűrő típusa, nylon szövet típusának, porózus kerámia és így tovább; gázolaj szűrő szűrő típusa éreztem típusa, nylon szövet, pamut típusú több. Ezek a szűrők, keresztül a teljesítmény jó, hosszú élettartam, a széles körben elterjedt megléte kis szűrési hatékonyság, összetett szerkezet, magas költségek, karbantartási és egyéb hiányosságokat, de fokozatosan megszűnt. Jelenleg a benzin és dízel szűrők általánosan használt mikropórusos papír szűrő, fenolgyanta kezelés készült összecsukható cső, a jó teljesítmény, a magas szűrési hatékonyság, egyszerű szerkezet, olcsó, egyszerű karbantartás előny.


Related Products