A tüzelőanyag-szűrő tápvezetéke a tüzelőanyag-szivattyú és a fojtószelep test belépő nyílása között van csatlakoztatva

- Oct 23, 2017 -

Az üzemanyag-szűrő adathordozója sorosan kapcsolódik az üzemanyag-szivattyú és a fojtószelepház bemeneti nyílása között. Az üzemanyagszűrő közeg szerepe az, hogy a vas-oxidban lévő üzemanyagban, porban és egyéb szilárd törmelékben eltávolítsa az üzemanyag-rendszer dugóját (különösen a fúvókát). Csökkentse a mechanikai kopást, biztosítsa a motor stabil működését és javítsa a megbízhatóságot. Az üzemanyag szerkezete alumínium héjból és rozsdamentes acél merev tartóból áll, amely nagy hatékonyságú szűrőpapírból áll, és a szűrőpapír krizantém alakú, hogy növelje a keringési területet. Az EFI szűrő nem használható az olajszűrővel.

Mivel az EFI szűrő gyakran ellenáll a 200-300KPA üzemanyag nyomásának, ezért a szűrőnyomás erősségét általában 500 KPA-nál nagyobbra kell elérni, és az olajszűrő nem szükséges az ilyen magas nyomáshoz.

Üzemanyag-szűrő medianok osztályozása

1, dízelszűrő

A dízelszűrő szerkezet nagyjából megegyezik az olajszűrővel, kétféle cserélhető és csavaros. De az üzemi nyomása és az olajhőmérséklet követelményei jóval alacsonyabbak az olajszűrőnél, és a szűrési hatékonysági követelmények sokkal magasabbak, mint az olajszűrő. Dízelszűrő szűrőpapír használatával, de takarók vagy polimer anyagok használatával is.

A dízelszűrő kétféleképpen osztható meg:

(1), gázvíz elválasztó

A dízelvíz elválasztó fontos szerepet játszik a dízelvíz elválasztásában. A dízelmotor üzemanyagrendszer vízének jelenléte rendkívül káros, a korrózió, a kopás, az üzemanyagszűrőközeg elakad, és még tovább rontja a dízel égési folyamatát. Több mint három emisszió a motoron a vízszétválasztás a magasabb követelményeknek, magas követelményeket igényelnek a nagy teljesítményű szűrő média.

(2), dízel finomszűrő

A dízelolajszűrőt a kis részecskék szűrésére használják a dízelben, az országban több mint három dízelmotoros emisszió elsősorban a 3-5 mikronos részecskék szűrőhatékonyságára szolgál.

2, benzinszűrő

Benzinszűrő karburátorral és EFI-vel a pontok, karburátor benzinmotor, benzinszűrő használata az import szivattyú oldalán helyezkedik el, a munkanyomás kicsi, Üzemanyag-szűrőközeg általában nylon héjat használ, EFI motor A benzinszűrő található a szivattyú kimeneti oldalán, és nagy üzemi nyomással rendelkezik, általában fémházzal. Benzinszűrő szűrőpapír használatával, de nylon ruhával, polimer anyagokkal is.

Benzinszűrő Mivel a benzines motor égési üzemmódja és a dízelmotorok eltérnek az általános követelményektől, mint a dízelszűrő kemény, így az ár olcsó.

3, földgázszűrő

A földgázszűrőt széles körben használják a kohászat, a vegyipar, a kőolaj, a papír, az orvostudomány, az élelmiszeripar, a bányászat, a villamosenergia, a város, az otthoni és egyéb gázmezők területén. A gázszűrő elengedhetetlen eszköz a közegcsövek átviteléhez, általában a nyomáscsökkentő szelep beömlő végén, a nyomáscsökkentő szelepen, a helymeghatározó szelepen vagy más eszközön, az üzemanyagszűrőközeggel, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket a közegben a szelep és a berendezések védelme érdekében. karbantartási költségeket.


Related Products